Kaká toch niet naar Copa America

Kaká kan toch niet meedoen aan de Copa America. De voetballer werd alsnog door de Braziliaanse bondscoach Dunga opgeroepen omdat Bayern München speler Douglas Costa zich moest afmelden met een spierblessure.

Kaká heeft nu ook een spierblessure die via een scan aan het licht kwam. Het herstel zal  ongeveer drie weken duren. Kaká’s plek in de Braziliaanse selectie wordt overgenomen door 8-voudig international Paulo Henrique Ganso de Lima (26) beter bekend onder zijn voetbalnaam Ganso.  Ganso speelt voor São Paulo FC.

In totaal zijn nu vijf spelers door blessureleed bij de Brazilianen weggevallen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s