Peru speelt tegen Nieuw-Zeeland om een plek op het WK in Rusland

 

In een bomvol stadion in Lima hebben Peru en Colombia met 1-1 gelijk gespeeld.  Colombia, met Davinson Sánchez en Santiago Arias in de basis,  kwam na iets minder dan een uur spelen op 0-1 door James Rodríguez.

Peru, met Feyenoorder Renato Tapia in de basis, leek uitgeschakeld voor het WK maar een late treffer van José Paolo Guerrero uit een vrije trap betekende dat Peru vijfde is geworden en daarmee een barrage tegen Nieuw-Zeeland mag gaan spelen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s