Messi schiet Argentinië naar WK in Rusland

Lionel Messi de absolute held van Argentinië. Met een hattrick schoot de aanvoerder zijn land eigenhandig naar het WK, dit na een zeer stroeve kwalificatie reeks.  De wedstrijd tegen Ecuador werd op 2800 meter hoogte gespeeld in Quito. 

Ecuador kwam binnen een minuut op voorsprong.  Nog voordat er twintig minuten gespeeld waren had Lionel Messi alweer orde op zaken gesteld. In de twaalfde minuut zette hij zelf de aanval op, hij kreeg hij de bal terug van Di María en vervolgens schoof hij de bal met buitenkant links binnen. Ongeveer acht minuten later ramde hij de bal hard en hoog in het doel.  Na een uur spelen krulde Messi de bal met links schitterend voorbij keeper Máximo Banguera: 1-3.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s