Kaká vervangt Douglas Costa in selectie Brazilië voor Copa America

Kaká, de 34-jarige speler van Orlando City (Eastern Conference van Major League Soccer), is door de Braziliaanse bondscoach Dunga opgeroepen voor de Copa America.  De oud-speler van Real Madrid en AC Milan is de vervanger van Douglas Costa (Bayern München).  Douglas Costa kampt met een spierblessure.

De buitenspeler van Bayern München is al de tweede speler die wegvalt bij de Brazilië. Eerder haakte Santos spits Ricardo Oliveira vanwege een blessure af. Hij werd vervangen door Jonas, spits van Benfica

Brazilië speelt in de groepsfase tegen Ecuador (5 juni), Haïti (9 juni) en Peru (13 juni).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s