Opstelling Argentinie voor openingswedstrijd Copa America tegen Bolivia

Bondscoach Sergio Batista heeft via Twitter (@batistachecho) de opstelling voor de openingswedstrijd Copa America tegen Bolivia bekend gemaakt. AZ keeper Romero start in de basis net als aanvallers Messi, Tevez en Lavezzi.

De wedstrijd wordt de komende nacht gespeeld om 2.45 am en is te zien via Sport 1.  De wedstrijd is wellicht te volgen via de de livestream op Youtube, via youtube.com/copaamerica.  Echter het is nog steeds niet duidelijk welke landen toegang tot het youtube kanaal zulllen hebben.  Ook via het internet zal de wedstrijd te volgen zijn, denk hierbij bijvoorbeeld aan Justin TV.

De opstelling van Argentinie:
Romero, Zanetti, Burdisso, G. Milito, Rojo, Banega, Mascherano, Cambiasso, Lavezzi, Messi, Tevez.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s