Uruguay verliest van Venezuela

Uruguay 0-1 Venezuela

Luis Suárez boos
Luis Suárez zat gefrustreerd op de bank tijdens de wedstrijd tegen Venezuela. De aanvaller van de Uruguayanen werd door zijn bondscoach Oscar Tabárez aan de kant gehouden, terwijl Suárez zelf dacht dat hij mocht invallen. Echter, omdat de coach de smeekbedes om een wissel negeerde, begon Suárez op eigen houtje aan een warming-up. Nadat Tabarez voor Mathias Corujo koos als derde invaller, reageerde Suárez woedend. De sterspeler sloeg na een woordenwisseling met assistent Mario Rebollo tegen de zijkant van de dug-out.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s