Argentinië naar kwartfinale, Jamaica naar Gold Cup

Argentinië heeft met 1-0 gewonnen van Jamaica en is daarmee groepswinnaar geworden van Groep B. Bij rust stond het al 1-0 door een doelpunt in de 10e minuut van Higuain, Argentinië was het betere team maar verzuimde de 2-0 te scoren  In de laatste 10 minuten had Jamaica nog een aantal mogelijkheden op de gelijkmaker. Argentinië kan zich gaan opmaken voor de kwartfinale in Viña del Mar op vrijdag 26 juni.  Jamaica kan zich gaan opmaken voor de Gold Cup.  Deze begint voor Jamaica op 9 juli met een wedstrijd tegen Costa Rica.  De eindstand in groep B is hier te vinden: https://copaamerica.nl/category/groepsindeling/

Kwartfinales
wo 24 jun 20:30 Chili Santiago
do 25 jun 20:30 Bolivia Temuco
vr 26 jun 20:30 Argentinië Viña del Mar
za 27 jun 18:30 Paraguay Concepción

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s