Deelnemende landen CONMEBOL aan WK Voetbal Dames 2015

Van zaterdag 6 juni tot en met zondag 5 juli 2015 wordt het wereldkampioenschap voetbal voor vrouwen gehouden in Canada. Er hebben zich 3 CONMEBOL landen gekwalificeerd, namelijk Brazilië, Colombia, Ecuador.Tijdens het Campeonato Sudamericano Femenino 2014 dat vorig jaar werd gehouden in Ecuador werd Brazilië eerste, Colombia tweede en Ecuador derde. Daarmee plaatste Brazilië en Colombia zich rechtstreeks voor het WK en Ecuador door de CONCACAF–CONMEBOL play-off van Trinidad and Tobago te winnen.

De overige deelnemende landen zijn: Canada, China, Zuid-Korea, Japan, Australië, Thailand, Zwitserland, Engeland, Noorwegen, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Zweden, Nigeria, Kameroen, Costa Rica, Verenigde Staten, Ivoorkust, Mexico, Nieuw-Zeeland en Nederland.

One thought on “Deelnemende landen CONMEBOL aan WK Voetbal Dames 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s