Waar spelen Brazilië en Chili hun achtste finale?

De eerste achtste finale van het WK wordt gespeeld in Belo Horizonte. Belo Horizonte is een stad en gemeente en met zijn ca. 2,5 miljoen inwoners de op drie na grootste stad van Brazilië. Inclusief voorsteden telt de stad ca. 4,5 miljoen inwoners.

Het Mineirão, officieel Estádio Governador Magalhães Pinto is na het Maracanã het grootste voetbalstadion van Brazilië en heeft een capaciteit van 58,170 toeschouwers. Het stadion werd in 1965 geopend en heeft een grondige renovatie ondergaan voor het WK. Het stadion is de thuishaven van de voetbalclub Cruzeiro EC en Clube Atlético Mineiro.

20140627-131726-47846204.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s