Paraguay – Venezuela

Paraguay heeft alsnog een plaats in de kwartfinale afgedwongen na een gelijk spel tegen Venezuela. Paraguay kwam met nog maar vijf minuten officiële speeltijd op de klok op een 3-1 voorsprong na een 1-0 achterstand. Echter, een veerkrachtig Venezuela perste er een slotoffensief uit scoorde nog twee goals waardoor de wedstrijd eindige in 3-3. Paraguay trapt nu op 17 Juli (21 uur) af in La Plata voor de kwartfinale tegen Brazilië. Venezuela speelt een paar uur later in San Juan tegen Chili.

Bekijk de samenvatting hier: http://www.sport1.nl/video/2262-paraguay-venezuela.html

Stadion: Estadio Padre Ernesto Martearena, Salta, Argentina;
Scheidsrechter: Enrique Osses (CHI);
Gele kaarten: Haedo Valdez (74′), Jonathan Santana (80’) (Paraguay); Grenddy Perozo (74′), Giancarlo Maldonado (77’) (Venezuela).

Goals:
0-1 Salomón Rondón (5′)
1-1 Antolín Alcaraz (33′),
2-1 Lucas Barrios (62’),
3-1 Cristian Riveros (84’)
3-2 Miku (89’)
3-3 Grenddy Perozo (90’)

Opstellingen
PARAGUAY: 1- Justo Villar, 2- Dário Veron, 14- Paulo da Silva, 5- Antolín Alcaraz, 17- Aureliano Torres, 13- Enrique Vera (11-Jonathan Santana, 70’), 16- Cristian Riveros, 20- Néstor Ortigoza, 21- Marcelo Estigarribia (15-Víctor Cáceres, 84’), 19- Lucas Barrios en 9- Roque Santa Cruz (18-Haedo Valdez, 42’).

VENEZUELA: 1- Renny Vega, 16- Roberto Rosales, 4- Oswaldo Vizcarrondo, 20- Grenddy Perozo, 6- Gabriel Cichero, 21- Alexander González (9-Giancarlo Maldonado, 75’), 5- Giacomo di Giorgi, 8- Tomás Rincón, , 10- Yohandry Orozco (7-Miku, 66’), 17- Daniel Arismendi (18-Juan Arango, 63’), en 23- Salomón Rondón.

De dames uit Paraguay
Niet alleen het voetbal uit Paraguay trekt de aandacht.  Ook de vrouwelijke voetbal fans trekken volop de aandacht van de internationale pers.
(fotofotofotofotofotofoto).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s