Peru stuurt Brazilië naar huis

Brazilië heeft in de Copa America een 1-0 nederlaag geleden tegen Peru. Hierdoor blijft Brazilië steken op de derde plaats in Groep B en is uitgeschakeld. Peru gaat als groepswinnaar door naar de volgende ronde.

Raúl Ruidíaz bezorgde Peru een kwartier voor tijd de eerste zege op Brazilië in 31 jaar. Het doelpunt had eigenlijk afgekeurd moeten worden aangezien het doelpunt met de hand werd gemaakt. Ondanks overleg tussen de scheidsrechters werd de goal toch goedgekeurd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s