De nieuwe gezonde Power Snack

amarant power snack– Advertorial –

Wel eens gedacht aan een gezonde snack op basis van amaranth (ook wel amarant)?  Vast niet, amaranth is relatief nieuw op de Belgische en Nederlandse markt.  Amaranth is familie van quinoa, rijk aan vitamine B, vitamine E en verschillende mineralen zoals magnesium, fosfor, kalium en zink. Ook bevat amarant aminozuur lysine.  Amaranth gecombineerd met citroen en honing, chocolade of met rozijnen smaakt heerlijk.  Oh ja, Amarant is ook nog eens glutenvrij.  Ook eens proberen?  Informeer er naar bij de je speciaalzaak.

Amaranth Power Snacks worden door Peru Organic geïmporteerd uit Peru. (www.peruorganic.nl)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s