Voorbeschouwing Argentinië – Chili: Messi onzeker bij Argentinië

Komende nacht (4am) staat de kraker Argentinië – Chili op het programma. De wedstrijd wordt gespeeld in get Levis Stadium in Santa Clara. Het is de eerste wedstrijd in Poule D. De wedstrijd is een herhaling is van de finale van vorig jaar.

Argentinië moet het tegen titelverdediger Chili waarschijnlijk stellen zonder Lionel Messi. Het lijkt er op dat bondscoach Gerardo Martino wil geen risico’s wil nemen met aanvoerder Messi. Messi heeft nog steeds last van de rugblessure die hij ruim een week geleden opliep tijdens het gewonnen oefenduel met Honduras (1-0). Messi trainde zondag in San José apart van de groep, overigens net als middenvelder Lucas Biglia. De aanvoerder van de Argentinië deed alleen wat oefeningen met de fysiotherapeut. Nicolás Gaitán lijkt de voornaamste kandidaat om de plek van Messi over te nemen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s