De meiden van HR Models zijn weer terug voor de Copa America 2016

overview 2016

Calendario hot Copa America 2016

Net als de vorige editie van de Copa America heeft HR Models een Copa America Centenario kalender “Calendiario Hot“gemaakt met sexy dames.  De foto’s tonen de “godinnen” die elk een van de deelnemende landen vertegenwoordigen.  De komende dagen stellen wij de dames voor.

De sexy babes zijn: Veronica Almiron (Argentinië), Andrea Araujo (Peru), Ruiz Diaz (Brazilië), Bella Benítez (Colombia), Jasmine Noguera (Chili) Simone Villar (Paraguay), Gabriela Silva (Costa Rica), Laura Rodriguez (Verenigde Staten), Julia Palace (Bolivia), Adela Alonso (Uruguay) en Nicole Agüero (Mexico).  Veel van deze dames zijn te volgen via Twitter en/of Instagram.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s