Selecties bekent gemaakt voor Copa America Centenario

Alles bondscoaches hebben de selecties ingeleverd voor de Copa America Centenario welke 3 juni (4 juni Nederlandse tijd) van start zal gaan. Sterren zoals Lionel Messi (Argentinië), Michael Bradley (VS), Dani Alves (Brazilië), Javier “Chicharito” Hernandez (Mexico), James Rodriguez (Colombia) en Arturo Vidal (Chili) zullen deelnemen aan het toernooi.


Vanuit de Nederlandse competitie nemen deel Santiago Arias (PSV), Héctor Moreno (PSV), Andrés Guardado (PSV), Celso Ortiz (AZ), Renato Tapia (Feyenoord), Luiz da Silva (PSV) en Christian Santos (NEC Nijmegen).  De Belgische inbreng  komt van Reginal Goreux (Standard Liège) en Cristian Benavente (Charleroi).

https://www.instagram.com/p/BErge27BBEo/?taken-by=11csantos

Volgens het toernooi reglement mag een speler alleen nog worden vervangen bij een serieuze blessure, tot 24 uur voor de eerste wedstrijd van zijn team en na toestemming van het Organiserend Comité.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s