Deelname Suárez op Copa America onzeker

Luis Suárez heeft gisteravond in een duel van zijn club FC Barcelona tegen Sevilla in de Copa del Rey een spier verrekt.  De Uruguayaanse aanvaller verliet het veld met veel pijn.  Onderzoek moet uitwijzen of Suárez op tijd hersteld is voor de Copa America, voor Uruguay begint de Copa America op 5 juni met een wedstrijd tegen Mexico. In de poulefase zijn Venezuela en Jamaica de andere twee tegenstanders.

Update:
Luis Suárez zal op 1 juni gewoon afreizen naar de Verenigde Staten om zich met Uruguay voor te bereiden op het toernooi om de Copa America. De spits van Barcelona raakte in de bekerfinale geblesseerd aan zijn dijbeen, maar Barcelona meldt dat de aanvaller zich gewoon zal aansluiten bij de selectie van Uruguay. Echter, het ligt in de lijn der verwachting dat Suárez de openingsfase van de Copa America Centenario zal missen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s