Felipe Gutierrez en Jozy Altidore lijken Copa America te gaan missen

Felipe Gutierrez lijkt volgende maand niet in actie op de Copa America in de Verenigde Staten te kunnen komen. De Chileense middenvelder van FC Twente is niet hersteld van zijn knieblessure.  Volgens de medische staf van de Chileense nationale ploeg is de schade aan de rechterknie van de linkspoot te groot om in actie te komen op de Copa America Centenario.

Ook de voormalig AZ-spits van AZ Jozy Altidore lijkt de Copa America niet te gaan spelen.  De spits van FC Toronto liep afgelopen weekend een hamstringblessure op bij het nemen van een strafschop.

De Copa America Centenario wordt in juni gespeeld ter ere van het 100-jarig bestaan van de Zuid-Amerikaanse voetbalbond Conmebol. Het toernooi start op vrijdag 3 juni (lokale tijd 9:30PM ET) met de wedstrijd tussen de VS en Colombia.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s