Paraguay stoot Brazilië uit tournooi

Brazilië is uitgeschakeld op de Copa America door Paraguay. Na 90 minuten stond het 1-1 waardoor er penalty’s moesten worden genomen.  Paraguay deed dit beter (3-4) dan Brazilië en gaat naar de halve finale tegen Argentinië.

Brazilië was de eerste 30 minuten de betere ploeg wat resulteerde in een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Robinhio. Het laatste kwartier van de eerste helft werd Paraguay steeds beter, wat echter geen goals opgeleverde.  In de tweede helft waren de ploegen gelijkwaardig waardoor uiteindelijk penalty’s de beslissing moesten brengen.

1-0 Robinhio (15m)

1-1 D. González (72m, pen)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s