Voorbeschouwing Brazilië – Paraguay, aftrap zaterdag om 23:30h

Brazilië en Paraguay spelen zaterdagavond de laatste kwartfinale in Concepción, aftrap 23:30.  De nationale teams van Brazilië en Paraguay speelden tot op heden 74 keer tegen elkaar. De eerste ontmoeting was op 12 oktober 1921 tijdens de strijd om de Copa America in Buenos Aires, Brazilië won die wedstrijd met 3-0.  De landen speelden 29 maal tegen elkaar op de Copa America.  De statistieken van Paraguay tegen Brazilië op de Copa America zijn beduidend beter dan in andere ontmoetingen.  Paraguay won in 24% van die wedstrijden, terwijl dat percentage maar 13,5% over 77 wedstrijden.

Aftrap zaterdag 27 juni om 23:30h.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s