Uitslag kwartfinale Bolivia 1-3 Peru

Paolo Guerrero heeft Peru met drie treffers naar de halve finale geschoten.  Peru was de gehele wedstrijd de betere partij.  Al na 23 minuten stond Peru voor met 2-0.  In de 75 minuut maakte Guerrero zijn 3e treffer van de avond, een hattrick dus. Guerrero heeft nu in totaal 4 doelpunten gescoord op de huidige editie van de Copa America.

0-1 Guerrero (21m)

0-2 Guerrero (23m)

0-3 Guerrero (75m)

1-3 Moreno (84m, penalty)

Het is de tweede keer op rij dat Peru in de halve finales van de Copa America staat. In 2011 was de latere kampioen Uruguay te sterk. Peru werd derde door Venezuela met 4-1 te verslaan. In dat duel maakte Guerrero ook drie doelpunten.  De eertse halve finale is de “El Clásico del Pacífico”, Chili – Peru.  De wedstrijd wordt gespeeld op 30 juni om 1:30am in Santiago.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s