Voorbeschouwing Bolivia – Peru, aftrap 1:30 am

Komende nacht spelen Bolivia en Peru tegen elkaar in Temuco in de kwartfinale van de Copa America 2015.  De aftrap is om 1:30 am.  Het is de 44e ontmoeting tussen beide landen.  De eerste ontmoeting was op de Copa America 1927 in Lima, Peru.  Peru won die wedstrijd met 3-2.  De landen speelde 14 maal tegen elkaar op de Copa America, Peru won 7 keer, Bolivia 3 maal en de landen speelden 4 maal gelijk.

Peru verrast op de huidige editie in Chili met goede resultaten tegen Venezuela en Colombia, terwijl in de blessuretijd werd verloren van Brazilië.  Ook Bolivia is bezig aan een sterke Copa America, in groep A kwalificeerde het land zich ten koste van Ecuador en Mexico.

De aftrap komende nacht van donderdag op vrijdag is om 1:30 am.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s