Peru zeker van kwartfinale, Colombia in de wachtkamer na gelijkspel

Hoewel Colombia sterk begon aan de wedstrijd In Temuco tegen Peru, is het afhankelijk van de wedstrijd Brazilië-Venezuela voor de volgende ronde.  Bij winst van Brazilië gaat ook Colombia naar de kwartfinales. Colombia begon sterk aan de wedstrijd, maar na 10 minuten was de storm over. Een gelijkspel was een goede afspiegeling van de wedstrijd.  Peru is zeker van de kwartfinale. De stand in groep C is hier te vinden: https://copaamerica.nl/category/groepsindeling/

James had in de tweede helft rood moeten krijgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s