Messi speelt vanavond interland nummer 100 tegen Jamaica

Messi speelt vanavond om 23:30h zijn honderdste interland tegen Copa America debutant Jamaica.  Argentinië gaat op zoek naar de eerste plaats in groep B en Jamaica hoopt nog op een volgende ronde via de achterdeur, als één van de ‘twee beste nummers drie.  Mocht Jamaica zich niet kwalificeren dan kunnen ze beginnen aan de voorbereiding van de Gold Cup waar ze op 9 juli beginnen met een wedstrijd tegen Costa Rica. De wedstrijd wordt gespeeld in Viña del Mar, deze plaats is ook wel bekend van de Chicas del Team Cristal 2015.

Verwachte opstellingen:

Argentinië : Sergio Romero of Nahuel Guzmán – Pablo Zabaleta, Ezequiel Garay, Nicolás Otamendi of Martín Demichelis y Marcos Rojo of Milton Casco – Lucas Biglia, Javier Mascherano of Ever Banega, Javier Pastore – Lionel Messi, Sergio Agüero of Carlos Tevez y Ángel Di María.

Jamaica: Duwayne Kerr – Michael Héctor, Wes Morgan, Adrian Mariappa, Kemar Lawrence – Rodolph Austin, Je-Vaughn Watson, Joel McAnuff, Garath McCleary – Simon Dawkins y Giles Barnes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s