Voorbeschouwing Brazilie – Colombia en de voorspelling van het orakel ‘La Teta Teresa’

Brazilië en Colombia speelden tot op heden 27 keer tegen elkaar. De eerste ontmoeting, een wedstrijd tijdens de Copa America 1945, werd gespeeld op 28 januari 1945 in Santiago (Chili). Het laatste duel, een vriendschappelijke wedstrijd, vond plaats in Miami Gardens (Verenigde Staten) op 5 september 2014.

De landen kwamen elkaar 9 maal tegen tijdens de Copa America.  Brazilië won 7 maal, Colombia 1 maal en er werd 1 maal gelijk gespeeld.  Ook kwamen de landen een maal uit tegen elkaar tijdens de Gold Cup, dit was in 2003.  Brazilië won dat duel met 2-0.

Voor Colombia is het duel van komende nacht al cruciaal, dit na de verrassende 1-0 nederlaag tegen Venezuela. Bijna een jaar geleden behoorde Brazilië bij de laatste acht landen op het WK en was het met 2-1 te sterk voor Colombia. In die wedstrijd schopte Juan Zúñiga, Neymar uit het toernooi. De mogelijke opstellingen voor de wedstrijd, welke op 18 juni 2015 om 2:00am zal starten in stadion Estadio Monumental David Arellano, Santiago de Chile:

Brazilië: Jefferson – Dani Alves, Miranda, David Luiz, Filipe Luís – Fernandinho, Elías, Willian, Philippe Coutinho – Diego Tardelli, Neymar.

Colombia: David Ospina – Camilo Zúñiga, Cristian Zapata, Jeison Murillo, Darwin Andrade – Edwin Valencia, Carlos Sánchez, Juan Guillermo Cuadrado, James Rodríguez – Teófilo Gutiérrez, Radamel Falcao García.

Wij zijn nog in afwachting van de voorspelling van het orakel ‘La Teta Teresa‘.  Zodra deze binnen is voegen we deze toe aan dit artikel.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s