Aftrap 23:00 uur Paraguay tegen Jamaica, Groep B

Paraguay en Jamaica spelen vanavond om 23:00 uur voor het eerst tegen elkaar op de Copa America.  Jamaica is uitgenodigd om dit jaar deel te nemen aan de Copa America, volgende maand zullen ze ook deelnemen aan de Gold Cup. De verwachte opstellingen voor de wedstrijd die wordt gespeeld in Antofagasta zijn:

Paraguay: Antony Silva – Marcos Cáceres, Paulo Da Silva, Pablo Aguilar y Miguel Samudio – Edgar Benítez, Víctor Caceres, Néstor Ortigoza y Derlis González – Nelson Haedo Valdez and Roque Santa Cruz or Lucas Barrios. Coach: Ramón Díaz.

Jamaica: Duwayne Kerr – Michael Hector, Wes Morgan, Kemar Lawrence, Adrian Mariappa – Rudolph Austin, Joel McAnuff, Garath McCleary, Lance Laing – Giles Barnes and Darren Mattocks or Deshorn Brown. Coach: Winfried Schäfer

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s