Deelnemende landen CONMEBOL aan WK Voetbal Dames 2015

Copa America - nieuws over de Copa America

Van zaterdag 6 juni tot en met zondag 5 juli 2015 wordt hetwereldkampioenschap voetbal voor vrouwen gehouden in Canada. Er hebben zich 3CONMEBOL landen gekwalificeerd, namelijk .Brazilië,Colombia,Ecuador.Tijdens het Campeonato Sudamericano Femenino 2014 dat vorig jaar werd gehouden in Ecuador werd Brazilië eerste, Colombia tweede en Ecuador derde. Daarmee plaatste Brazilië en Colombia zich rechtstreeks voor het WK en Ecuador door deCONCACAF–CONMEBOL play-off vanTrinidad and Tobago te winnen.

De overige deelnemende landen zijn: Canada, China, Zuid-Korea, Japan, Australië, Thailand, Zwitserland, Engeland, Noorwegen, Duitsland, Spanje, Frankrijk, Zweden, Nigeria, Kameroen, Costa Rica, Verenigde Staten, Ivoorkust, Mexico, Nieuw-Zeeland en Nederland.

View original post

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s