CONMEBOL roept op tot eenheid

In een bericht van The Executive Committee van de CONMEBOL roept de organisatie de internationale gemeenschap op om “in deze moeilijke tijd verder te gaan op het pad van eenheid” aangezien de FIFI organisatie is aangetast in zijn geloofwaardigheid.

De huidige onrustige situatie is door CONMEBOL, als lid van de FIFA, zeer nauw gevolgd. “Wij begrijpen dat onze kracht voortkomt uit de principes welke ons in staat hebben gesteld om buitengewone dingen te bereiken met de hulp van de internationale inspanningen. Alleen voetbal is in staat om de wereld te verenigen.”

Lees het hele verklaring hier: http://www.conmebol.com/en/06022015-1907/conmebol-encourages-unity-amid-current-rebuiding-period

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s