Vrouw van Freddy Guarin naakt in Colombiaans mannentijdschrift

Andreina Fiallo, de prachtige vrouw van de Colombiaanse voetballer Freddy Guarin heeft naakt geposeerd voor het Colombiaanse mannentijdschrift Soho. Hoewel Freddy Guarin herstellende is van een blessure is hij toch opgenomen in de voorlopige selectie van Colombia.  Ondanks die blessure heeft Soho, het tijdschrift “verboden voor vrouwen”, besloten om Andreina op de voorpagina te zetten van het blad in aanloop naar de Copa America.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s