Luis Suarez niet naar Copa America, selectie Uruguay definitief

Luis Suarez neemt niet deel aan de Copa America deze zomer.  Hij is nog steeds geschorst voor interland voetbal.  In de groepswedstrijd op het WK 2014 tegen Italië beet de toenmalige spits van Liverpool een tegenstander, Giorgio Chiellini. Hij werd voor negen officiële interlands geschorst en kreeg een verbod van 4 maanden voor deelname aan alle voetbalactiviteiten. Bondscoach Óscar Tabárez heeft de vogende spelers geselecteerd voor de Copa America 2015 in Chili.

Doel: Fernando Muslera (Galatasaray), Martín Silva (Vasco da Gama), Rodrigo Muñoz (Libertad).

Verdediging: Maximiliano Pereira (Benfica), José María Giménez (Atletico Madrid), Diego Godín (Atletico Madrid), Sebastián Coates (Sunderland), Gastón Silva (Torino), Álvaro Pereira (Estudiantes LP), Mathías Corujo (Universidad de Chile), Jorge Fucile (Nacional-URU).

Middenveld: Álvaro González (Torino), Carlos Sánchez (River Plate-ARG), Egidio Arévalo Ríos (Tigres), Guzmán Pereira (Universidad de Chile), Nicolas Lodeiro (Boca Juniors), Cristian Rodríguez (Atlético Madrid), Giorgian De Arrascaeta (Cruzeiro).

Aanval: Diego Rolan (Bordeaux), Jonathan Rodríguez (Benfica), Edinson Cavani (Paris Saint-Germain), Cristhian Stuani (Espanyol), Abel Hernández (Hull City).


  

Source foto: https://instagram.com/luissuarez9/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s