Waar speelt Argentinië vanavond (tegen Zwitserland) ?

De 27 jarige Lionel Messi trapt vanavond om 18.00 uur af tegen Zwitserland in het Arena de São Paulo. De Arena de São Paulo, ook wel Arena Corinthians is gebouwd in Itaquera, een buurt in de het oosten van Sao Paulo, een traditioneel Corinthians bolwerk.  Er worden  vijf maal gespeeld tijdens de WK, waaronder een halve finale. Tijdens het WK heeft het stadion een capaciteit van 62.601.  Voor dit WK zijn er 20.000 extra zitplaatsen gecreëerd.  Na het WK zal het stadion de thuishaven worden van Sport Club Corinthians Paulista. SC Corinthians heeft na Flamengo de meeste fans van alle Braziliaanse voetbalclubs. Aartsrivaal van Corinthians is Palmeiras

Het stadion zal het huidige Pacaembu-stadion vervangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s