Waar speelt Mexico vanavond (tegen Nederland)?

Nederland en Mexico spelen vanavond om13.00 uur Braziliaanse tijd tegen elkaar in de 8e finales in Fortaleza, in stadion stadion Estádio Plácido Aderaldo Castelo. De kustplaats Fortaleza is bekend om de zandstranden die in elkaar overlopen.

Het Estádio Plácido Aderaldo Castelo, beter bekend als Castelão, is een stadion dat werd geopend 11 november 1973. Het heeft een capaciteit van 60,342 toeschouwers. Castelão is de thuisbasis van Ceará Sporting Club en Fortaleza Esporte Clube. Voor het wereldkampioenschap in 2014 is het stadion gerenoveerd.

De bouw van het Castelão in de aanloop naar het mondiale voetbaltoernooi verliep niet vlekkeloos. Door stakingen werd enige tijd verloren in het arbeidsproces. De daardoor aangerichte schade bleef echter beperkt en begin april, ruim twee maanden voor aanvang van het kampioenschap, stond de status te boek als gereed. (Via Wikipedia)

Het zal warm zijn de de kustplaats, rond de 30 graden en een hoge luchtvochtigheid.

20140629-133800-49080691.jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s