Waar speelt Mexico vandaag?

Mexico speelt vandaag in Natal, een populaire zon bestemming voor Nederlanders.  Natal wordt ook wel ‘de stad van de zon’ genoemd, want het heeft de meeste zonuren (3.000 per jaar) van heel Brazilië. Vanuit de stad Natal begint de Via Costeira, een acht kilometer lang ongerept goudgeel zandstrand met mooie duinpartijen.  Hier dankt ook het stadion zijn naam aan: Arena das Dunas.  Het nieuwe stadion is op de plaats gekomen van het voormalige stadion Machadão, officieel Estadio Joao Claudio de Vasconcelos Machado.  Het stadion heeft een capaciteit van  39,971 toeschouwers.  América Futebol Clube (ook wel América) is de bespeler van het stadion.

Er worden vier groepswedstrijden gespeeld in Natal.  Vanavond om 18.00h trapt Mexico, vaste deelnemer van de Copa America sinds 1993, af tegen Kameroen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s