Nacional wint Amazonian State Championship

Nacional heeft de finale met 5-3 gewonnen van Princesa Solimões nadat het de thuiswedstrijd met 2-0 had verloren. De finale van het Amazonian State Championship werd ontsierd door een keiharde confrontatie met de spelers van de twee clubs, Nacional AM en Princesa Solimões.

De frustratie zat diep bij Princesa Solimões, een aantal spelers nam de tegenstanders te grazen. De spelers raakten slaags en aanvaller Leonardo lag uitgeteld op het veld na een trap op zijn hoofd. Hij werd meteen naar het ziekenhuis gevoerd.

Meer info, lees hier verder: http://pt.wikipedia.org/wiki/Campeonato_Amazonense_de_Futebol

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s