WK selectie Honduras nu al bekend

Honduras maakt deel uit van de CONCACAF en deed eenmaal mee aan de Copa America.  Dit was in 2011 en het land werd derde. Honduras is te vinden in Centraal-Amerika, grenzend aan Guatemala, El Salvador en Nicaragua.De hoofdstad van het land is Tegucigalpa.

Honduras neemt sinds 1960 deel aan de kwalificatiewedstrijden voor het WK en wist zich voor de WK-eindronden van 1982, 2010 en 2014 te kwalificeren.  Bondscoach Luis Fernando Suarez heeft de selectie voor Brazilie nu al bekend gemaakt.  Honduras oefent in de voorbereiding nog tegen Turkije, Israël en Engeland.  Op het WK speelt Honduras in groep E met Frankrijk, Zwitserland en Ecuador.

Doel: Noel Valladares (Olimpia), Donis Escober (Olimpia), Luis Lopez (Real Espana).
Verdediging: Brayan Beckeles (Olimpia), Arnold Peralta (Rangers), Emilio Izaguirre (Celtic), Juan Carlos Garcia (Wigan Athletic), Maynor Figueroa (Hull City), Victor Bernardez (San Jose Earthquake), Osman Chavez (Quingdao Jonoon), Juan Pablo Montes (Motagua).
Middenveld: Luis Garrido (Olimpia), Roger Espinoza (Wigan Athletic), Jorge Claros (Motagua), Wilson Palacios (Stoke City), Oscar Boniek Garcia (Houston Dynamo), Andy Najar (Anderlecht), Mario Martinez (Real Espana), Marvin Chavez (Colorado Rapids).
Aanval: Jerry Bengtson (New England Revolution), Jerry Palacios (Alajuelense), Carlo Costly (Real Espana), Rony Martinez (CD Real Sociedad).

Honduras babes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s