Chileen Júnior Fernándes niet naar het WK door beenbreuk

De Chileense international Junior Fernandes heeft in de wedstrijd van zijn club Dinamo Zagreb zijn been gebroken. Voordat Fernandes zijn beenbreuk opliep, maakte hij in de wedstrijd van Dinamo tegen NK Split (3-0) het tweede doelpunt. Fernandes is meteen geopereerd, echter zal door de blessure het WK moeten missen. De international is een vaste waarde in de selectie van bondscoach Jorge Sampaoli.

Fernándes werd geboren als zoon van Braziliaanse ouders, maar groeide op in Chili.  In 2012 kwam hij naar Europa.  Het wad Bayer Leverkusen dat de rechtsbuiten naar Duitsland haalde. Daar speelde Fernándes echter vooral in het begin van het seizoen en verder dan zes optredens kwam hij niet in zijn eerste jaargang. Mede daardoor werd ook besloten om de Chileen voor één seizoen te verhuren aan de Kroatische voetbalclub GNK Dinamo Zagrebii. (zie ook Wikipedia)

Foto copyright: http://en.wikipedia.org/wiki/File:Junior_Fernandes.JPG

Afbeelding

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s