Gelijkspel VS tegen Mexico

De Verenigde Staten en Mexico hebben met 2-2 gelijk gespeeld, afgelopen woensdagavond bij het University of Phoenix Stadium in Glendale, Arizona.  Michael Bradley en Chris Wondolowski scoorde de eerste helft van voor de Amerikanen, die de eerste helft domineerde, maar Mexico nam het heft in handen in de tweede helft met doelpunten van Rafa Marquez en Alan Pulido.

De laatste vriendschappelijke wedstrijd van de Amerikanen voor het WK is op27 mei, als ze gastheer zijn in het Candlestick Park in San Francisco voor een wedstrijd tegen Azerbeidzjan. Mexico zal het vier dagen later opnemen tegen Ecuador in het AT&T Stadion.

De Verenigde Staten speelt in Groep G tegen Duitsland, Ghana en Portugal, Mexico in Groep A tegen Brazilië, Kameroen en Kroatië.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s