20.000 bezoekers bij openingswedstrijd Arena da Amazonia

Bij de opening van de Arena da Amazonia is bezocht door ongeveer 20.000 Brazilianen en zagen er de kwartfinale van de Braziliaanse Copa Verde tussen Nacional en Remo. De uitslag 2-2. Hierdoor zal Remo de halve finale spelen tegen Paysandu.

Het WK stadion in Manaus is dat gastheer van vier wedstrijden in de eerste ronde waaronder de wedstrijd Engeland en Italië op 15 juni De bouw van het stadion, dat eigenlijk in december klaar had moeten zijn, kostte aan vier bouwvakkers het leven.

De finale van de Copa Verder 2014 is inmiddels bekent, deze zal gaan tussen Paysandu en Brasília.  De wedstrijden zijn op 8 & 20 April.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s