Shakira op het podium bij de openingsceremonie in Sao Paulo

Met nog een aantal maanden te gaan staat het WK in om de hoek. Rondom het WK speelt muziek een belangrijke rol. Bij de openingsceremonie staat Shakira, net als 4 jaar geleden, opnieuw op het podium. De zangeres hoop het publiek op te zwepen met haar nummer ‘La La La’. Met haar Waka Waka kreeg Shakira duizenden mensen in beweging in Zuid-Afrika. Nu hoopt ze dat wederom te herhalen met haar nieuwe nummer tijdens de openingsceremonie in Sao Paulo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s