Colombia als enige WK deelnemer nog geen vriendschappelijke wedstrijd geplanned

31 van de 32 deelnemers aan het WK in Brazilië hebben op 5 maart een vriendschappelijke wedstrijd geplanned.  Alleen Colombia niet.  Colombia heeft zelfs nog geen enkele vriendschappelijke wedstrijd geplanned in aanloop naar het WK.

Er wordt gezegd dat de coach José Pékerman liever geen vriendschappelijke wedstrijd op 5 maart speelt om de groep bij elkaar te hebben voor een trainingskamp.  Ook wordt er gespeculeerd dat de beslissing te maken heeft met de blessure van Falcao Garcia en de wens om blessures te voorkomen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s