Copa América 2015 live bij Sport1

Copa América 2015 live bij Sport1

Sport1 besteedt in de zomer van 2015 uitgebreid aandacht aan de strijd om de Copa América. Het Zuid-Amerikaanse voetbaltoernooi is de equivalent van het EK en wordt in 2015 voor de 44ste keer georganiseerd. Dit keer zal Chili als gastland optreden.

Sport1 zal alle wedstrijden live uitzenden en daarnaast zal de zender de wedstrijden regelmatig herhalen. Van alle duels zullen tevens ruime samenvattingen te zien zijn. Ook zijn de wedstrijden uiteraard rechtstreeks via Sport1 Go te volgen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s