Sergio Markarián: Wij nemen de wedstrijd serieus.

Makarian

"Wij spelen deze wedstrijd en dus nemen we hem serieus" was het duidelijke antwoord van Peru coach Sergio Markarian toen hem werd gevraagd naar de wedstrijd om de 3e plaats in de Copa America 2011.  "We hebben met een aantal spelers gesproken, het is eigenlijk een wedstrijd waar niemand op zit te wachten.  Echter, dit betekent niet dat we de wedstrijd zullen weggeven.  We gaan serieus voor de derde plaats spelen.  Wel gaan we het een en ander aan het elftal veranderen, want ik wil dingen proberen voor de nieuwe WK kwalificatie reeks." De wedstrijd tegen Venezuela wordt aankomende zaterdag gespeeld in La Plata, 9 uur 's avonds onze tijd.

3e en 4e Plaats Copa America 2011
23/07/2011 – 21.00 uur
Peru – Venezuela

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s