Paraguay alert op sterke koppers Venezuela

Scoren met het hoofd is historisch gezien een van de sterke punten van Paraguay, echter Venezuela heeft dit toernooi laten zien dat juist zij erg gevaarlijk zijn uit vrije trappen en corners. “Venezuela heeft goede koppers. De vrije trap is een belangrijk wapen voor hen,” zei de Paraguayaanse doelman Justo Villar na een training achter gesloten deuren in het stadion van San Lorenzo in Buenos Aires.   De spits Lucas Barrios zei dat zijn team “moet focussen op vrije trappen van Venezuela, een belangrijk wapen.”

Villar, de held van de Paraguay in de halve finale tegen Brazilië en Barrios, loven van de prestaties van Venezuela in huidige editie van de Copa America ” ze zijn niet langer het zwakke team zoals in het verleden.”

“Laten we net zo  tegen Venezuela als tegen Brazilië of Argentinië spelen. In deze fase van het toernooi zijn er geen zwakke tegenstanders “, Barrios zei toen hem gevraagd werd over favorietenrol van Paraguay.

Mendoza
De wedstrijd wordt gespeeld in Mendoza in het Malvinas Argentinas.  Het stadion werd geopend in 1978.  De provincie Mendoza beleeft op dit moment een ‘voetbal lente’ aangezien het team Club Deportivo Godoy Cruz Antonio Tomba, niet alleen in de eerste divisie van Argentinië voetbalt, maar ook maakt deel uit van de 2011 editie van de Copa Libertadores.  De provincie is vertegenwoordigd in de tweede divisie door Club Sportivo Independiente Rivadavia en in de derde divisie door Deportivo Maipú.  De supporters uit deze provincie staan bekend om hun passie en gezang tijdens de wedstrijden.

21 Juli, 2:45 am: Paraguay – Venezuela

>> Volg na de Copa America al het voetnieuws uit Zuid-America op www.vzam.nl <<

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s