Larissa Riquelme naakt op de middenstip van Velez Sarsfield

Larissa

Larissa Riquelme, het model uit Paraguay, werd de laatste tijd door sommige bekritiseerd voor haar schijnbare gewichtstoename. Niets is minder waar, zoals te zien op de foto’s die het Colombiaanse Soho vanmiddag publiceerde.  De online uitgave van het magazine laat de sexy  ‘vriendin van de wereldkampioenschappen’ helemaal naakt en in suggestieve poses zien.

De Paraguyaanse, die de wereld veroverde met haar sensuele figuur tijdens het WK 2010, toont dat ze volledig fit is, net als een jaar geleden toen ze de aandacht van voetbalfans trok om gefotografeerd te worden in haar shirt van de selectie van Paraguay, met nadruk op haar royale buste.

Soho foto’s zijn gemaakt bij het stadion van Velez Sarsfield, Argentinië. Een daarvan op de middenstip. Als je Larissa wilt zien in haar volle glorie, klik dan hier: http://www.soho.com.co/mujeres/galeria/larissa-riquelme/23928. Je zult niet teleurgesteld worden.

Lees meer over Larissa hier: http://www.copaamerica.nl/?sort=bestmatch&search=larissa

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s