Voorbeschouwing Brazilië – Paraguay

Neymar2Neymar

Brazilië en Paraguay hebben een rijke geschiedenis in de Copa America. De teams hebben 28 maal tegen elkaar gespeeld in de Copa America, met 13 Braziliaanse overwinningen, Paraguay won zeven en het werd 8 maal gelijkt.  In 1997, het jaar dat Brazilië de Copa America voor het eerst buiten hun grondgebied won, ontmoetten de teams elkaar in dezelfde fase als de huidige editie: in de kwartfinales.  De Brazilianen wonnen met 2-0, door twee doelpunten van Ronaldo. De laatste confrontatie tussen de teams, dit jaar tijdens de huidige Copa America, eindigde in een gelijkspel: 2-2.

De wedstrijd om de kwartfinale van de 2011 editie begint om 21.00 uur en wordt gespeeld in La Plata.

Mogelijke opstellingen

Brazilië: 1-Julio César, 13-Maicon, 3-Lucio, 4-Thiago Silva, 6-André Santos; 5-Lucas Leiva, 8-Ramires, 10-Ganso; 7-Robinho, 9-Alexandre Pato en 11-Neymar.
Coach: Mano Menezes.

Paraguay: 1-Justo Villar, 2-Darío Verón, 14-Paulo Da Silva, 5-Antolín Alcaraz, 17-Aureliano Torres; 13-Enrique Vera, 20-Néstor Ortigoza, 16-Cristian Riveros, 21-Marcelo Estigarribia; 19-Lucas Barrios en 9-Roque Santa Cruz.
Coach: Gerardo Martino.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s