Venezuela won nog nooit van Chili in in de geschiedenis van de Copa America

Chili en Venezuela hebben negen keer tegen elkaar gespeeld in de geschiedenis van de Copa America. Chili won zeven maal, twee maal werd gelijk gespeeld. Venezuela heeft dus nog nooit gewonnen. De laatste kwartfinale wordt gespeeld in San Juan, de aftrap vind plaats om kwart over twaalf in de nacht van zondag op maandag.

Verwachte opstelling

Chili: 1-Claudio Bravo, 5-Pablo Contreras, 3-Waldo Ponce and 18-Gonzalo Jara; 4-Mauricio Isla, 17-Gary Medel, 8-Arturo Vidal, 6-Carlos Carmona and 11-Luis Jiménez; 7-Alexis Sánchez en 9-Humberto Suazo. Coach: Claudio Borghi.

Venezuela: 1-Renny Vega, 16-Roberto Rosales, 20-Grenddy Perozo, 4-Oswaldo Vizcarrondo and 6-Gabriel Cíchero; 8-Tomás Rincón, 14-Franklin Lucena, 11-César González en 18-Juan Arango; 9-Giancarlo Maldonado and 7-Miku.
Coach: César Farías.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s