Brazilië naar huis na een schandalige penalty serie

Brasil

Naast gastland Argentinië is ook Brazilië verrassend uitgeschakeld in de kwartfinale.  Brazilië kwam niet tot score tegen Paraguay.  Na 120 minuten voetbal stond er 0-0 op het scoreboard.  De verlenging eindigde met 10 tegen 10 nadat Lucas Leiva (Bra) en Antolín Alcaraz (Par) rood hadden gekregen na een opstootje.  Het matige veld was duidelijk zichtbaar tijdens de strafschappen serie.  De graspollen vlogen door de lucht.  Brazilië miste al zijn strafschoppen waardoor Paraguay halve finalist is.

Bekijk de samenvatting hier: http://www.sport1.nl/video/2285-brazilie-paraguay.html

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s