Peru eerste halve finalist

Peru

Na een gelijk opgaande wedstrijd in Cordoba tussen Colombia en Peru heeft Peru zich als eerste geplaatst als halve finalist.  De eerste helft ging gelijk op.  In de tweede helf had Colombia een overwicht en miste spits Falcao een penalty. In de verleging profiteerde Loboton, na een misverstand tussen Milaan verdediger Yepes en keeper Martinez, met een prachtig schot, 0-1.  Tien minuten later scoorde Vargas na een assist van Guerrero. Na dit doelpunt kwam Peru niet meer in de problemen.

Peru zal nu uitkomen in de halve finale tegen de winnaar Argentinië – Uruguay.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s