Juan Vargas ontkent blessure

Vargas

Ondanks dat middenvelder niet normaal heeft meegetraind met de groep ontkent Juan Vargas geblesseerd te zijn zoals gemeld in diverse media. "Het klopt dat ik niet normaal heb meegetraind, ik heb de trainer verteld dat ik beter rust kan nemen, dan ik me beter opladen"  aldus Vargas tegen TV station América Noticias. "Tegen Colombia ben ik zeker van de partij, we willen winnen.  We proberen om dingen zo goed mogelijk te doen en we zullen heel geconcentreerd moeten zijn"

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s