Uruguay naar kwarfinale na winst op Mexico

Met een doelpunt van Alvaro Pereira heeft Uruguay gewonnen met 1-0 van Mexico en werd tweede in Groep C.  Argentinië is zaterdag in Santa Fe de tegenstander van Uruguay in de kwartfinale. Uruguay was duidelijk de betere in de wedstrijd.  Met een 1-0 voorsprong moest het team van coachTabarez ruimte vinden tegen een team erg verderdigend speelde.

Uruguay coach Oscar Tabarez verwacht aankomende zaterdag een zware wedstrijd tegen gastand Argentinië in de kwartfinales van de Copa America. “Niets staat vast maar het is een zware tegenstander die we nu tegenkomen, maar anders later in het toernooi.” aldus de coach van Uruguay na de overwinning op Mexico, in La Plata.

Stadion: Stadium Ciudad de La Plata, La Plata, Argentinie;
Scheidsrechter: Raúl Orosco (BOL);
Gele kaarten: Sebastian Coates (91’) (Uruguay); Paul Aguilar (40’), Héctor Heynoso (54’), Hiram Mier (64’), Rafael Márquez Lugo (80’) (Mexico).
Goals:1 – 0 Alvaro Pereira (14e min)

Opstelling Uruguay: 1- Fernando Muslera, 16- Maxi Pereira, 2- Diego Lugano, 4 Sebastian Coates 11- Álvaro Pereira, 17- Arévalo Ríos, 15- Diego Pérez, 7- Cristián Rodríguez (21- Sebastián Eguren, 83’), 20- Álvaro González (14-Nicolás Lodeiro, 68’), 10- Diego Forlán (13-Sebastián Abreu, 89’) and 9- Luis Suárez. Coach: Oscar Tabárez.

Opstelling MEXICO: 1- Luis Michel, 21- Hiram Mier, 14- Néstor Araujo, 19- Héctor Reynoso, 22- Paul Aguilar (11-Javier Aquino, 46’), 23- Diego Reyes, 15- Jorge Enríquez, 5- Dárvin Chávez, 16- Miguel Ponce (17-Édgar Pacheco, 70’), 10- Giovani dos Santos (18-Oribe Peralta, 46’) and 9- Rafael Márquez Lugo. Coach: Luis Fernando Tena.

Bekijk de samenvatting hier: http://www.sport1.nl/video/2260-uruguay-mexico.html

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s