Voorbeschouwing Colombia – Bolivia

Om negen uur trappen Colombia en Bolivia af voor hun laatste groepswedstrijd in Santa Fe in de Copa America.  Wanneer Colombia wint is het zeker van een plaats in de volgende ronde. De stand in groep A:

1. Colombia        2 – 4  ( 1- 0)
2. Costa Rica     2 – 3  ( 2- 1)
3. Argentinië       2 – 2  ( 1- 1)
4. Bolivia            2 – 1  ( 1- 3)

In de nacht van maandag op dinsdag zepel Argeninie en Costa Rica tegen elkaar.

Verwachte opstellingen van vanavond.
Colombia: 12-Luis Martínez, 18-Camilo Zúñiga, 14-Luis Perea, 3-Mario Yepes, 7-Pablo Armero, 6-Carlos Sánchez, 17-Dayro Moreno, 13-Freddy Guarín, 8-Abel Aguilar, 20-Adrián Ramos, 9-Radamel Falcao García.

Bolivia: 1-Carlos Arias, 14-Christian Vargas, 16-Ronald Raldes, 13-Santos Amador, 4-Lorgio Alvarez; 8-Ronald García, 15-Jaime Robles, 21-Jhasmani Campos, 7-Edivaldo Rojas; 17-Juan Carlos Arce en 9-Marcelo Moreno Martins.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s